top of page

Profile

Join date: Aug 2, 2022

About

Súper bol silný pri štandardkách, jednu využil a preto vyhral. Bol to prvý zápas, čiže prvý polčas dvojzápasu. O týždeň sa pokúsime o také malé prekvapenie, aby sme sa po zápase usmievali. Očakávali sme, že stretnutie sa bude vyvíjať takýmto spôsobom. Chýbalo mi trošku presadenie sa v ofenzívnych priestoroch. Také individuálne, v hre jedného na jedného. Súper bol v defenzíve veľmi dobre organizovaný a aj v nórskej lige dostáva málo gólov, čo nie je náhoda.

Skončili tretí za postupujúcou Banskou Bystricou a Podbrezovou. Keďže ale Senica nesplnila licenčné podmienky pre nový ročník najvyššej súťaže, postup medzi elitu bol ponúknutý aj Skalici. Tá sa chopila výzvy, zdarne absolvovala skrátené licenčné konanie a stala sa tretím novicom v aktuálnom ročníku slovenskej prvej ligy. MFK Skalica vs. MFK Ružomberok: letná príprava 2022, prestupy, posily, hráči, súpisky Ešte koncom mája ukončil pôsobenie v Skalici tréner Kostelník; po piatich rokoch odišiel pracovať do Liptovského Mikuláša.

Kostadinov), Takáč (62. Sapara), Qose - Daniel, Haskič, Gál-Andrezly Bergen: Leciejewski - Nouri, Wormgoor, Acosta Evans, Kristiansen - Haugen, Nilsen, Barmen (79. Orry Larsen) - Skaalevik (74. Skaanes), Orlov (87. Karadas), Sörensen Futbalisti ŠK Slovan Bratislava prehrali vo štvrtkovom domácom úvodnom stretnutí 2. predkola Európskej ligy UEFA 2017/2018 s dánskym BK Lyngby Kodaň 0:1. Striedajúci hráč hostí Jeppe Kjaer dosiahol jediný gól zápasu v 75. minúte. Odveta sa uskutoční o týždeň 20. júla o 17. 00 h v Dánsku, žreb nasledujúcej kvalifikačnej časti bude už v piatok 14. júla.

Po zápase som chlapcom povedal, aby dali hlavy hore a aby verili, že druhý polčas vyhráme my a ešte sa v Európskej lige do Ružomberka vrátime. " Erik Daniel, krídelník Ružomberka: "Náročné, súper veľmi dobre bránil, ťažko sa presadzovalo, no mali sme príležitosti na to, aby sme dali gól. Škoda toho inkasovaného. Cez prestávku sme si povedali, že musíme vydržať a že gól dáme. Lenže, hneď čo sme nastúpili, sme inkasovali. Musíme sa pripraviť na odvetu. " Dominik Kružliak, obranca Ružomberka: "Pocity sú smutné, ako po prehre. Súper nemal nejaké vyložené šance, druhý polčas udrel z jednej štandardky. Škoda. Hostia poctivo bránili, desiati pod loptou a ťažko sa presadzovalo. Čaká nás ešte odveta. My do Nórska pôjdeme s cieľom postúpiť. " Lars Arne Nilsen, tréner Bergenu: "Bol to pre nás ťažký zápas, prvý v Európskej lige, takže sa v tejto súťaži ešte len rozohrávame.

Naopak, posily prišli do každej formácie okrem brankárskeho postu. Do obrany prinesie kvalitu mládežnícky reprezentant Matúš Malý (DAC), stred poľa vystužia mladí, no už pomerne skúsení Gabriel Halabrín (Senica) s Adamom Tučným (Trenčín) a strednú generáciu hráčov posilnil 29-ročný Adam Morong. V klube pokračuje aj najlepší strelec posledných dvoch sezón Martin Regáli, ktorému pribudla konkurencia v podobe Marka Kelemena (Petržalka). Ružomberok si tento a minulý týždeň začal plniť povinnosti v pohárovej Európe; ako vicemajster Slovenska začal v 1. predkole Konferenčnej ligy a proti Žalgirisu sa prezentoval domácou výhrou 2:0.

Verím, že ďalej to bude ešte lepšie. Ružomberok bol nebezpečný. Áno, takto som si predstavoval zápas. Uhrali sme veľmi dobrý výsledok. " Európska liga UEFA 2017/2018 - 2. predkolo - 1. stretnutie MFK Ružomberok - SK Brann Bergen 0:1 (0:0) Gól: 47. Acosta Evans. ŽK: Gál-Andrezly, P. Maslo - Haugen, rozhodoval: Kevin Clancy (Škót. ), 4487 divákov. Ružomberok: Macík - P. Maslo, J. Maslo, Kružliak, Kupec (86. Gerec) - Kochan (74.

Skalica - Ružomberok [Fortuna liga] ☀️ vstupenky, priamy prenosPrvé kolo nového fortunaligového ročníka uzatvorí zápas na štadióne nováčika zo Skalice, kam pricestuje vlaňajší vicemajster. Dokážu ho domáci potrápiť či dokonca poraziť? Na to si môžete vsadiť a celý zápas sledovať naživo; buď na tribúne, alebo aspoň v televízii. Foto: Jaroslav Moravcik/Shutterstock. com Fortuna liga 2022/2023 - nový ročníka začína! (Informácie, termíny, program a zápasy) Ďalší ročník futbalovej Fortuna ligy už klope na dvere; tie sa otvoria v piatok 15.

Európska liga: Jediný gól našich klubov dal Trenčín, prehrali Slovan aj RužomberokTri slovenské kluby hrali dnes zápasy 2. predkola Európskej ligy UEFA 2017/2018 vo futbale. Nevyhral nikto, Trenčín remizoval, Slovan a Ružomberok 0:1 prehrali. Peter Maslo (Ružomberok) a Gilli Sorensen z nórskeho klubu SK Brann Bergen v prvom zápase 2. predkola futbalovej Európskej ligy MFK Ružomberok - SK Brann Bergen. Foto - TASR Futbalisti MFK Ružomberok podľahli vo štvrtkovom domácom úvodnom stretnutí 2. predkola Európskej ligy UEFA 2017/2018 nórskemu SK Brann Bergen 0:1.

Live zápasy - oficiálny web slovenského hokeja Podívejte se na živý přenos Ružomberok - Trenčín, který se vysílá živě 13.8.2022 od 18:00 hodin. Sportovní live stream ze sportu fotbal.

Povedali po zápase Ivan Vukomanovič, tréner Slovana: "Efektivita nám robí problémy už jedenásť mesiacov. Mrzí ma, že sme nedali góly v prvom polčase, keď sme mali šance. Tam sme mali urobiť ten rozdiel. Ale európsky futbal je o tom, kto dá gól, vyhrá. Lyngby je veľmi nepríjemné mužstvo. Máme pred sebou ešte veľa práce. Chýbal nám Soumah, ktorý môže urobiť rozdiel. Musíme sa poriadne pripraviť na odvetu. " Róbert Vittek, útočník Slovana: "Samozrejme, že nás prehra mrzí.

AS Trenčín - MFK Ružomberok: Online prenos zo 4. kola Novinky, výsledky a live vysielanie športových

(SLEDUJTE NAŽIVO!!) Ružomberok Trenčín prenos 13 augusta 2022

More actions
bottom of page