top of page

Profile

Join date: Aug 2, 2022

About

Георги Русев беше изведен отдясно. Той преодоля бранител и от аутлинията намери Галин Иванов около вратарското поле. Петко Ганев влезе остро в краката му и го повали на земята. Първоначално Георги Давидов не отсъди дузпа, но след намеса на ВАР посочи бялата точка. Зад топката застана Ивайло Чочев, чийто удар в левия ъгъл беше отразен от Мартин Луков. Няколко минути по-късно Иван Коконов стреля опасно към вратата на Даниел Наумов. Появилият се преди секунди на терена от резервната скамейка получи от Лъчезар Котев и стреля без подготовка, но покрай десния страничен стълб.

В 71-вата минута Тонислав Йорданов засече меко центриране на Алекс Петков. Ударът с глава на нападателя обаче беше слаб и не затрудни Даниел Наумов. Вратарят улови без проблеми. Четвърт час преди изтичането на редовното време Светослав Ковачев порази мрежата на Даниел Наумов. Той получи отдясно, замахна, че ще стреля и преодоля Лазар Марин, след което реализира с хубав удар по диагонала. Бурната радост на домакините обаче беше прекъсната.

Тонислав Йорданов изпълни фала, но топката беше отклонена от стената и излезе в ъглов удар. В добавеното време на първата част Давид Кики центрира отляво. На далечната греда Светослав Ковачев скочи високо и отправи удар с глава, но Наумов не беше затруднен. Нулевото реми се запази и развръзката остана за втората част. В началото на втората част Арда натисна и позволи на ЦСКА 1948 да играе на контраатака. Именно бързо нападение доведе до неприятности за домакините.

В края на първата част ЦСКА 1948 остана с човек по-малко, след като Георги Ангелов беше изгонен с директен червен картон. След почивката Мартин Луков спаси дузпа, бита от Ивайло Чочев, а 20-ина минути преди края гол на Светослав Ковачев не беше зачетен заради игра с ръка. Началните минути на срещата бяха равностойни, като атаки не липсваха и към двете врати. Първият удар отправи Ивайло Чочев в 10-ата минута от фал, но неточно.

Намеси се ВАР и голът не беше признат заради игра с ръка на Алекс Петков малко преди топката да бъде овладяна от Ковачев. В 83-тата минута Алекс Георгиев овладя изчистена топка и опита удар от дъгата на наказателното поле, но Наумов плонжира и спаси. ЦСКА 1948 добре убиваше темпото на играта и бавеше времето, защото равенството напълно го устройваше. Дълбоко в добавеното време Арда беше най-близо до гола. Наумов изби в корнер опасен удар по земя. При последвалото центриране Давид Кики засече с глава, но прати топката над напречната греда. Арда - ЦСКА 1948 0:0 Червени картони: Георги Ангелов 37' Състави: Арда: 71. Мартин Луков, 5.

[онлайн-] Локомотив Арда Кърджали гледай мача 8 август 00 13. 00 15. ((ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО! )) Берое Черно Море гледай мача 6 август 2022 | Profil((поток на живо<<<)) ЦСКА София Черно Море гледай

Три минути по-късно Тонислав Йорданов беше изведен на чиста позиция. Той отправи удар, но Даниел Наумов внимаваше и успя да се намеси. В средата на първата част Мартин Луков също трябваше да намесва. Стражът изби в корнер опасен изстрел на Ивайло Климентов. В 35-ата минута Ел Мами Тетах изведе с пас в коридор Давид Кики. Бързият футболист на домакините беше напът да излезе сам срещу Наумов, но Георги Ангелов го препъна и го строполи на земята. След като изчака помощ от ВАР, Георги Давидов отсъди пряк свободен удар, тъй като нарушението беше извършено извън наказателното поле. Тъй като обаче Ангелов беше последен в защитата, реферът го изгони с директен червен картон.

Арда Кърджали - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме отложения двубой от Първа лига? Снимка: Ivan Ivanov / LAP. bg Лидерът в българската Първа лига Лудогорец гостува на Арда Кърджали в отложен мач от 4-ия кръг. Днес новият треньор на "орлите" Анте Шимунджа ще направи своя официален дебют! Арда е на девето място в подреждането с 22 точки, докато Лудогорец има 42 - две повече от втория ЦСКА. Последният сблъсък между тези два отбора се състоя на 2 декември (17 кръг) и тогава "Хювефарма арена" видя общо пет гола и домакинска победа (4:1).

(((НА ЖИВО))) ЦСКА София Ботев Враца гледате мача на Diema Sport. ТВ Програма - Dsport. bg 5, Септември[ОНЛАЙН***] ЦСКА София Лудогорец гледай на живо 22 Nevertheless the Burnley keeper was in brilliant

[[ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!]] Арда ЦСКА гледате мача на живо в интернет 13 август 2022

More actions
bottom of page